VisionLINK на IBC 2019

17.09.2019

Зробіть Ваш канал інтерактивним з VisionLINK!

Запрошуємо Вас дізнатися, як перетворити Ваш телеканал в суперсучасну інтерактивну платформу за допомогою VisionLINK на виставці IBC 2019 Амстердамі: 13-17 вересня, RAI Hall 7 B62.

VisionLINK допоможе залучити молодіжну аудиторію через опитування, голосування, push-повідомлення, відкриє можливість додатково монетизувати контент і отримувати бонуси від рекламодавців.

ЧЕРЕЗ ДОДАТОК VISIONLINK ГЛЯДАЧ МОЖЕ ГОЛОСУВАТИ, ОБИРАТИ СВІЙ РАКУРС ПЕРЕГЛЯДУ В СТУДІЇ, ОТРИМУВАТИ ДОДАТКОВУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ТЕ, ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ НА ЕКРАНІ, СПІЛКУВАТИСЯ З ТЕЛЕКАНАЛОМ В ПРЯМОМУ ЕФІРІ, ЩО ПІДВИЩУЄ ЛОЯЛЬНІСТЬ АУДИТОРІЇ ТА РЕЙТИНГИ.

На стенді VisionLINK ви побачите в дії новаторські рішення:
• додаток VisionLINK Mobile Application для поширення контенту, комунікації з глядачами і залучення аудиторії,
• систему VisionLINK Digital Audience Aggregator для збору даних із соцмереж, веб платформ, телефонії, мобільних додатків,
• інтерактивне рішення VisionLINK Studio для студійних голосувань та ток-шоу.

VisionLINK приваблює молодіжну аудиторію, яка не дивиться телевізор (і навіть не замислюється про його купівлю), а споживає обраний відео контент через мобільні екрани та комп’ютери. VisionLINK надає можливість залучити цю категорію глядачів через опитування і голосування, push-повідомлення, можливості коментувати в прямому ефірі, обговорювати події шоу в соцмережах, отримувати бонуси від рекламодавців.

VisionLINK радикально відрізняється від звичних додатків телеканалів, які в основному просто дублюють або ефір, або сайт каналу. Через додаток VisionLINK глядач може голосувати, обирати свій ракурс перегляду в студії, отримувати додаткову інформацію про те, що відбувається на екрані, спілкуватися з телеканалом в прямому ефірі, що підвищує лояльність аудиторії та рейтинги.

Аналітичні функції VisionLINK допоможуть Вам добре розуміти свого глядача, розвивати з ним відносини, отримувати бонуси від рекламодавців. Ви зможете продавати рекламу в самих різних варіантах: під час завантаження програми, у вигляді банерів і привабливих графічних елементів.

VisionLINK поєднує технологічні телевізійні покоління. Інтерактивна платформа інтегрується з провідними системами ефірної графіки від VizrT, Avid, Ross Video, пропонує готові шаблони і можливість створення нових. Ви зможете брендувати додаток паралельно з телеканалом.

Управління контентом та спілкуванням з глядачами здійснюється просто і ефективно, тому що продукт розроблений провідним системним інтегратором VisionHOUSE, який вже 19 років будує новаторські технологічні рішення для телебачення.
Інтерактивна платформа VisionLINK успішно працює на телеканалі «Прямий», відмінно зарекомендувала себе під час передвиборних дебатів на Першому національному телеканалі України.

Дізнайтеся більше про VisionLINK на виставці IBC 2019 в Амстердамі:
13-17 вересня, RAI Hall 7 B62.