Imagine Communications та Telestream приєднуються до Альянсу SRT

28.07.2019

Партнери VisionHOUSE — компанія Imagine Communications та Telestream — приєдналися до Альянсу SRT, який підтримує проект SRT Open Source із десятками провідних виробників мовних рішень.

ДЛЯ БАГАТЬОХ МОВНИКІВ SRT СТАВ ДЕ ФАКТО ПРОФЕСІЙНИМ СТАНДАРТОМ СТРИМІНГУ З НИЗЬКОЮ ЗАТРИМКОЮ В ТЕЛЕВІЗІЙНІЙ ТА СТРИМІНГОВІЙ ІНДУСТРІЯХ.

Відкритий протокол SRT (Secure Reliable Transport — безпечний надійний транспорт) для відео стримінгу з низьким рівнем затримки був розроблений компанією Haivision для передачі сигналу високої якості з низькою затримкою через звичайні інтернет-мережі.

Для багатьох мовників SRT став де факто професійним стандартом стримінгу з низькою затримкою в телевізійній та стримінговій індустріях.

SRT отримав визнання на виставці NAB 2017, коли його стали використовувати більш 200 компаній в т.ч. Microsoft, Comcast, EBU / Eurovision, Harmonic, Ateme, MediaKind, Brightcove і Kaltura, які продемонстрували підтримку Альянсу SRT.

На виставці NAB 2019 будуть представлені партнери SRT Альянсу. Haivision та Microsoft будуть проводити безкоштовні панельні дискусії за участю провідних мовників світу, які розкажуть про впровадження SRT і вплив SRT на технологічні процеси. Розклад семінарів та реєстрація доступні на сайті Haivision.