Ross EVO Signature Series – новітня лінійка рішень для зберігання даних

19.12.2018

На виставці NAB Show New York компанія Ross Video анонсувала партнерство з компанією Studio Network Solutions (SNS) і представила ексклюзивну лінійку нових продуктів для зберігання даних. Медіа сховища Ross EVO Signature Series повністю інтегровані з рішеннями Ross Video для створення новин, ефірної графіки, плейаута і управління активами.

project pic
ROSS EVO SIGNATURE SERIES — ЦЕ ГНУЧКІ, МАСШТАБОВАНІ РІШЕННЯ В РІЗНИХ ФОРМ-ФАКТОРАХ З РІЗНИМИ ОБСЯГАМИ ЗБЕРІГАННЯ І НАБОРАМИ ІНТЕРФЕЙСІВ ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ МЕДІА ДАНИХ.

Нова лінійка високопродуктивних систем для індустрій медіа і розваг розроблена ексклюзивно для Ross Video компанією SNS і буде розширювати інтеграційні можливості з монтажними платформами. Це допоможе користувачам ефективніше співпрацювати у виробництві та редагуванні медіа матеріалів, їх записи, відтворення, на прямих ефірах, а також поліпшить архівну роботу.
Ross EVO Signature Series — це гнучкі, масштабовані рішення в різних форм-факторах з різними обсягами зберігання і наборами інтерфейсів для зберігання медіа даних. Лінійка систем включає в себе продукти від найпростіших портативних сховищ, зручних для робіт в полі та в обмеженому просторі ПТС, до систем на 960ТБ в одному вузлі.

Детальніше про новітню лінійці систем EVO Signature Series читайте на сайті Ross Video.