Нове ядро у віртуальних студіях Ross Video

19.03.2019

Компанія Ross Video оголосила про те, що представить на виставці NAB 2019 нове рішення для віртуальних студій на базі ядра Epic Game Unreal 4. Всі переваги сучасного рендеринга працюватимуть в телевізійних та виробничих продуктах доповненої та віртуальної реальності (ARVS). Ross запропонує нові інструменти, а також власне ARVS рішення повного циклу, щоб організаціям було легко організовувати ефективні творчі процеси.

project pic
«ВЛАСНІ РОЗРОБКИ ROSS НА БАЗІ UNREAL — ЕВОЛЮЦІЙНИЙ ПРОЦЕС, ЯКИЙ ДАЄ НАМ СВОБОДУ РУХАТИСЯ БІЛЬШ ДИНАМІЧНО, БЕЗ ЗОВНІШНІХ ОБМЕЖЕНЬ.» ДЖЕФФ МУР

Це оголошення пов’язане з припиненням угоди з норвезькою компанією Future Group. За останні два роки Ross співпрацювала з Future Group в глобальному масштабі в рамках пропозиції рендерінгової системи Frontier. Даний контракт закінчується 15 березня, після чого обидві компанії будуть розвивати незалежні стратегії.

Ross забезпечить безшовний перехід у напрямку до нової рендерінгової платформи для численних користувачів Frontier.
“Останні кілька років компанія Ross старанно працювала над впровадженням рендеринга Unreal™ в віртуальне виробництво,” сказав Джефф Мур, виконавчий віце-президент і директор з маркетингу Ross Video. “Наші клієнти змогли добитися дивовижних результатів з продуктами лінійок AR/VS. Власні розробки Ross на базі Unreal — еволюційний процес, який дає нам свободу рухатися більш динамічно, без зовнішніх обмежень.”
Про доступність у продажу нових рішень Ross Video оголосить ближче до виставки NAB 2019, де компанія представить на стенді SL1805 площею 9000 квадратних метрів свої досягнення в технологіях для телевізійного виробництва. Під ARVS буде виділена велика територія для демонстрації робочих процесів повного циклу.

Джерело: Ross Video