VisionLINK – більше, ніж TV app

05.04.2019

Провідний системний інтегратор VisionHOUSE представляє VisionLINK – новий програмний продукт власної розробки для медіа компаній.

VisionLINK — це програмний додаток для мобільних пристроїв, який пропонує широкі можливості залучення глядачів телеканалів, споживачів мобільного та онлайн відео контенту.

В результаті використання додатку VisionLINK зростає лояльність аудиторії, розширюється простір для творчості та спілкування з глядачами, відкриваються нові рекламні можливості.

project pic
VISIONLINK — НОВІТНЯ ПЛАТФОРМА ДЛЯ КОМУНІКАЦІЇ МІЖ ГЛЯДАЧАМИ ТА МОВНИКАМИ

VisionLINK пропонує унікальну інтеграцію з ефірної графікою в реальному часі: всі зареєстровані користувачі програми можуть легко включатися в коментарі, які видно в прямому ефірі, голосувати та переглядати результати голосування в реальному часі, контактувати з редакцією та виступати в якості експертів, взнавати додаткову інформацію про програми, фільми та новини телеканалу, отримувати push-повідомлення, користуватися бібліотекою контенту з пошуком. Система VisionLINK інтегрується з провідними телевізійними графічними рішеннями Ross Video Xpression, VizRT та Avid Maestro.

Під час завантаження програми VisionLINK запускається прямий ефір телеканалу. Реєстрація через Facebook дозволяє відразу висловлювати свою точку зору і тут же дивитися її графічне відображення на ТВ-екрані. Поверх стріму з’являються питання й варіанти відповіді для голосування.

Залучає глядачів до активного використання і функціонал мультікамерного перегляду: можна переключати перегляд між камерами в студії, вибирати кут перегляду спортивних змагань на стадіоні, шоу, концертів і т.д.

Першим клієнтом, який запровадив технологію VisionLINK, став телеканал «Прямий»: за три тижні з моменту запуску додаток встановили 6674 користувача, 2689 користувачів активно беруть участь в голосуваннях.

VisionLINK збирає детальну аналітику, відкриває нові можливості для реклами з індивідуальними налаштуваннями й точним орієнтуванням. Реклама з’являється під час завантаження програми, під час ефіру (як синхронно рекламі в даний момент, так і окремо від неї), можна підключати банери з посиланнями і без, графіку, анімацію, пропонувати купони для скачування, здійснювати онлайн замовлення, бронювання квитків тощо.

Детальніше про продукт та реалізацію індивідуальних особливостей медіакомпанії можна дізнатися у Віталія Заїкіна, менеджера по продукту VisionLINK.

visionlink.tv