Перший бездротовий телесуфлер ABonAir нагороджений призом “Продукт року NAB2019”

22.04.2019

Жюрі NAB 2019 присудило премію “Product of the Year” компанії AbonAir за бездротову систему, яка включає в себе телесуфлер та зворотній відеосигнал. Бездротове рішення повного циклу об’єднує телесуфлер, повернення відео, CCU та службовий зв’язок. Нова система дозволить продакшен-командам використовувати бездротову камеру з усім функціоналом, звичним для провідних камер для телевиробництва високого класу.

ВПЕРШЕ В ІСТОРІЇ ТЕЛЕБАЧЕННЯ РОЗРОБЛЕНА СИСТЕМА ДЛЯ БЕЗДРОТОВОГО ПРОДАКШЕНА ВИСОКОГО КЛАСУ, ЯКА ІНТЕГРУЄ РОБОТУ КАМЕРИ, СУФЛЕРА, ІНТЕРКОМ ТАЛЛІ, ЗВОРОТНОГО ВІДЕОСИГНАЛУ І Т.Д.

До цього часу використання телесуфлера з бездротовими камерами було неможливим. У багатокамерному виробництві оператори не могли стежити за ефіром через видошукач. Тепер це можливо з новим рішенням від AbonAir.

Вперше в історії телебачення розроблена система для бездротового продакшена високого класу, яка інтегрує роботу камери, суфлера, інтерком таллі, зворотного відеосигналу і т.д.

Нова система базується на технології AbonAir для двостороннього радіозв’язку, без окремої RF антени. Рішення може відправляти в обидва напрями кілька потоків даних, відео та аудіо, зберігаючи якість картинки на високому рівні. Таким чином забезпечується комунікація з медиацентром або контрол-румом, підвищується оперативність та якість роботи продакшену.

Компанія ABonAir заснована в 2008 році командою інженерів з багаторічним досвідом роботи в RF технологіях, виробляє системи бездротової передачі відео сигналу в прямому ефірі для спорту, новин, телебачення тощо. Клієнтська база ABonAir налічує більше 1000 замовників у 70 країнах світу.

Передові рішення ABonAir для телеканалів були представлені на конференції VisionHOUSE PostNAB 2019 на початку червня цього року.
Детальніше про системи ABonAir можна дізнатися у відділі інтеграції VisionHOUSE.